Конкурс: „Пъстро и създадено с любов” 2022 г.

 

Надпревара за най-красива градинка в Район „Владислав Варненчик” за 2022-ра година.

 

Уважаеми жители на Район „Вл. Варненчик“,

И тази година през месец май, отново организираме конкурс: „Пъстро и създадено с любов” за най-красивата градинка в Район „Вл. Варненчик”.

Регламентът е познат, но напомняме:

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората.

Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Район „Вл.Варненчик https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/, където отново очакваме  приятелите ни от страницата, да бъдат активни и да дадат своя вот чрез харесвания на снимките.

Ще има много награди!

Победителите ще бъдат обявени на сайта на Района, а наградите ще се връчат лично от Кмета на Района на домоуправителите на етажната собственост.

Напомняме Ви, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова нека снимките ви са не повече от три и максимално да разкриват красотата на сътвореното от вас. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че те освен, че са  зелени, са пъстри и чисти.

Очакваме Ви в конкурса на Район „Вл.Варненчик”: „Пъстро и създадено с любов”!

Изпратете Вашите предложения на имейл адрес: vladislavovo_kmet@abv.bg или като лично съобщение на нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/. до 12.00 ч. на 17-ти май.